boeidelen

Boeidelen zijn een belangrijk onderdeel van de dakconstructie van een gebouw. Ze zorgen voor een strakke afwerking van de dakrand en dragen bovendien bij aan de duurzaamheid van het gebouw. Boeidelen beschermen de dakconstructie namelijk tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en wind. Daarnaast voorkomen ze dat vogels en andere dieren in de dakranden kunnen nestelen.

WRC boeideel  

Voor boeidelen heeft u de keuze uit verschillende materialen, waaronder hout. Red Cedar hout is een populaire keuze voor boeidelen omdat het van nature een hoge weerstand tegen vocht heeft. Deze duurzame houtsoort wordt gewonnen aan de westkust van Noord-Amerika en staat ook wel bekend als Western Red Cedar, afgekort als WRC. Door te kiezen voor WRC boeidelen geeft u uw pand niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar ook een vleugje luxe. 

Of u nu een modern pand of een traditionele woning heeft, WRC boeidelen passen perfect bij elke architectonische stijl. Met de keuze voor WRC boeidelen investeert u niet alleen in hoogwaardig materiaal, maar ook in de schoonheid en waarde van uw pand op de lange termijn.

Aanbod boeidelen

Voordelen van Red Cedar boeidelen

Naast de esthetische voordelen bieden WRC boeidelen ook praktische voordelen die de keuze voor Red Cedar hout nog aantrekkelijker maken. Een van de voordelen is het lichte gewicht van dit hout, waardoor het gemakkelijk te bewerken is. 

Wat betreft flexibiliteit in ontwerp en toepassing, biedt Red Cedar hout verschillende afmetingen en diktes. Hierdoor kunt u het voor diverse projecten gebruiken. Of u nu boeidelen nodig heeft voor een kleinschalig renovatieproject of voor een grotere nieuwbouw constructie, de veelzijdigheid van WRC boeidelen maakt het mogelijk om aan al uw behoeften te voldoen.

Een ander belangrijk voordeel is dat WRC boeidelen van nature een lange levensduur en weinig onderhoud nodig hebben. Hierdoor zijn Western Red Cedar boeidelen een uitstekende keuze wanneer u op een duurzame, natuurlijke en onderhoudsarme manier te werk wilt gaan. WRC-boeidelen zijn bovendien een kosteneffectieve keuze op de lange termijn.

Boeidelen van Totem Boards & Profiles

Bij Totem Boards & Profiles bij hoogkwalitatieve boeidelen voor elk project. Onze boeidelen worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerd Western Red Cedar-hout, waardoor u profiteert van de voordelen van deze duurzame houtsoort. Of u nu een nieuwbouwproject heeft of een renovatie uitvoert, onze WRC boeidelen bieden een duurzame en onderhoudsarme oplossing. Met ons hoogwaardige Red Cedar hout kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor Totem Boards & Profiles en geef uw gebouw een prachtige en functionele dakrandafwerking met onze WRC boeidelen.